Nicky
Kiderül, hogy Choi rendőrtisztnek mennyire lett súlyos a sérülése a sorozatgyilkossal való találkozás után, és egy babának köszönhetően újabb darabot raknak össze a nyomozók a vonalkódos ügyben, miközben a főhadnagy továbbra is Choi Eun Seol után nyomoz. A gyilkos is rájön, hogy él a szemtanú, ezért elkészíti a kedvenc ételét, amiből Cho Rim is eszik, és eszébe jut valami.

08. rész magyar felirat
Ráégetett videó letöltése
Online nézés - Indavideó


Nicky



Nicky
A nyomozók közelebb kerülnek (talán) egy lépéssel a sorozatgyilkoshoz, azonban előkerül Dr. Chun hullája, ami felborítja a feltételezésüket, mivel ő volt a gyanúsított. Oh Cho Rim barátnőjét, Ae Ri-t pedig lopással vádolják, így Cho Rim és Choi rendőrtiszt lemásolnak egy randinapot, hogy hibát találjanak a valódi tolvaj alibijén.

07. rész magyar felirat
Ráégetett videó letöltése
Online nézés - Indavideó
Nicky
Dr. Chun külföldre készül önkéntes orvosnak, Oh Cho Rim pedig elkezd dolgozni Kwon séf éttermében. A gyilkossági osztállyal együtt közösen elkapnak egy illegális szerencsejáték házat üzemeltető házaspárt, Dr. Chun pedig eltűnik. Choi rendőrtiszt rájön, hogy a vonalkódok értelmezhetőek.

06. rész magyar felirat
Ráégetett felirattal
Online nézés - Indavideó

Nicky
Kwon séf gyanúba keveredik egy gyilkosság kapcsán, és bár minden ellene beszél, Oh Cho Rim hisz az ártatlanságában és tudja is, hogy ki a gyilkos. Mivel Choi rendőrtiszt nem nagyon akar neki hinni (talán egy kis féltékenység is van benne), ezért egyedül indul a gyilkos nyomába, aki el is kapja. Choi rendőrtiszt Jeju-ra megy Dr. Chun alibijét kinyomozni, és megtudja, hogy a húga félreértésből halt meg, valamint hogy a szemtanú még életben van.

05. rész magyar felirat
Ráégetett felirattal
Online nézés - Indavideó
Nicky
Choi rendőrtiszt elintézi, hogy Oh Cho Rim még egy esélyt kapjon a társulatnál, de csak ha vele szerepel. Eközben találnak egy hullát egy parkban, ami a vonalkódos sorozatgyilkos művének tűnik, azonban Choi rendőrtiszt és a főhadnagy mást gyanítanak. Oh Cho Rim "összefut" Kwon séffel, így személyesen megismeri Dr. Chun-t is, aki megbizonyosodik róla, hogy ő Choi Eun Seol.

04. rész magyar felirat
Ráégetett videó letöltése
Online nézés - Indavideó


A feliratok az alábbi oldalakról is letölthetőek:

Ázsiai feliratok
D-Addicts
Ázsia ékkövei
Nicky
Choi Moo Gak és Oh Cho Rim megtalálják a folyóban Joo Ma Ri kocsiját és holttestét, így a rendőrök végre komolyan veszik Choi rendőrtisztet és egy különleges egységbe veszik nyomozónak, ami a vonalkódos sorozatgyilkos megtalálására irányul.
Eközben a főhadnagy az egyetlen szemtanút keresi, aki a halász pár lánya volt és halottá nyilvánították. Choi rendőrtiszt nem jelenik meg a meghallgatáson, ezért Oh Cho Rim-et kirúgják a társulattól és bánatában leissza magát. Choi rendőrtiszt, aki a hátán viszi haza, útközben rájön arra, hogy a gyanús orvos hogy ölhette meg Joo Ma Ri-t.

03. rész magyar felirat
Ráégetett videó letöltése (Mega tárhelyről)
Online nézés - Indavideó
Nicky
Choi rendőrtiszt lehetőséget kap, hogy gyilkossági nyomozó lehet, ha megold egy ügyet. Oh Cho Rim elárulja a képességét, hogy látja az illatokat és segít neki, ha cserébe partnere lesz egy kabaré jelenetben.
Közben megnyitják a vonalkódos sorozatgyilkos ügyét, aki minden évben megöl egy embert, 3 éve Oh Cho Rim szüleit, amire ő nem emlékszik.

02. rész magyar felirat
Ráégetett videó letöltése
Online nézés - Indavideó
Nicky
3 évvel ezelőtt egy "véletlen" névhasonlóság miatt Choi Moo Gak (Park Yoo Chun) húgát meggyilkolja egy sorozatgyilkos. Ezért rendőrnek áll, hogy elkapja a gyilkost, aki azóta is szabadlábon van. Choi Eun Seol (Shin Se Kyung) - később Oh Cho Rim szintén egy véletlen miatt megússza, hogy ugyanaz a gyilkos (aki az egész családját is megölte) végezzen vele, azonban elüti egy kocsi és 193 napra kómába kerül. Miután felébred nem emlékszik semmire, azonban szerzett egy képességet: látja az illatokat. Véletlenül elüti Chaoi Moo Gak-ot, amikor ő egy rablót kerget, és segít neki megtalálni a rablót.

01. rész magyar felirat
Ráégetett videó letöltése
Online nézés - Indavideó